Vuokrausehdot

VARAAMINEN JA MAKSAMINEN

Huvilan varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut varausmaksun (25 % vuokrasta) tai koko vuokrasumman yhdellä kertaa. Lopullinen lasku tulee olla maksettu 6 viikkoa ennen vuokrauksen alkamista. Mikäli varaus tehdään myöhemmin kuin kaksi kuukautta ennen vuokrausta, vuokra tulee maksaa yhdellä kertaa. Varausmaksu pidätetään, jos varaus peruuntuu. Varaus katsotaan peruuntuneeksi, mikäli varausmaksua/vuokraa ei ole maksettu eräpäivään mennessä.

 

PERUUTTAMINEN

Mikäli varaus perutaan vuokran maksun jälkeen 30 vrk ennen loman alkamista, pidätämme 50 % vuokrahinnasta. Mikäli varaus perutaan myöhemmin kuin 14 vrk loman alkamisesta, pidätämme koko vuokrasumman. Jos peruutuksen syynä on äkillinen sairastuminen tms. (lääkärintodistus vaaditaan) pidätämme vuokrasta 25% ja palautamme loput vuokrasta asiakkaalle. Mikäli peruutus tapahtuu loman aikana, ei asiakkaan maksamaa vuokraa palauteta. Toivomme saavamme kirjallisen tiedon (sähköposti / kirje) peruutuksesta heti esteen ilmaannuttua. Vuokranantajalla on oikeus peruuttaa varaus force majeure -tilanteessa, jolloin asiakkaalle palautetaan vuokra kokonaisuudessaan. Jos vuokraus joudutaan keskeyttämään häiriökäyttäytymisen vuoksi, ei vuokraa palauteta.

 

OLESKELU KOHTEESSA

Avaimet luovutetaan asiakkaalle hänen etukäteen ilmoittamanaan arvioituna saapumisajankohtana vuokrauskohteessa. Huvila on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16 lähtöpäivään klo 12. Viikonloppuvarauksissa tulopäivästä klo 16 lähtöpäivään klo 18. Asiakas on velvollinen suorittamaan loppusiivouksen, mikäli ole tilannut sitä vuokranantajalta etukäteen. Mikäli loppusiivousta ei ole suoritettu, perimme siitä jälkikäteen 200 €. Liinavaatteet ja pyyhkeet eivät sisälly vuokraan, vaan ne ovat saatavilla lisähintaan. Huvilaa ei saa käyttää useampi henkilö kuin ilmoitettu maksimi vuodepaikkamäärä (6+2) ellei asiasta ole erikseen sovittu. Lemmikkieläimistä on sovittava tapauskohtaisesti vuokranantajan kanssa. Tupakointi sisätiloissa on kielletty. Majoittuminen huvilan tontilla ilman vuokranantajan lupaa on kielletty. Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon sekä tästä mahdollisesti aiheutuvan menetetyn vuokratulon. Omistaja ei ole velvollinen korvaamaan kolmannesta osapuolesta johtuvaa (esim. sähköyhtiö) tai luonnonolosuhteista mahdollisesti aiheutunutta haittaa tai kulua. Vuokrajakson aikana mökin omistaja huolehtii lumitöistä autotien osalta. Vuokralainen vastaa kuistien, portaiden ja polkujen puhdistamisesta ja liikkuu niillä omalla vastuulla.