VILLA HAIKARA

Kauniin ja kalaisan Vanajaveden rannalla, metsämaaston ympäröimänä sijaitseva Villa Haikara on oivallinen paikka vapaa-ajan viettoon ympäri vuoden. Vuonna 2011 valmistunut valoisa 108 m2 hirsihuvila on varustettu täysin mukavuuksin. Pääset nopeasti ja vaivattomasti loman viettoon, sillä huvila sijaitsee keskeisellä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella Hämeenlinnan Iittalassa.

Voit nauttia luonnon tapahtumien seuraamisesta ja liikkumisesta ulkona kaikkina vuoden aikoina. Suuri vesistö tarjoaa hyvät mahdollisuudet kalastamiseen, uintiin sekä veneilyyn ja lähimetsissä on hyvät marjastus- ja sienestysmaastot.  Heinunlahden lintuvesialueen elämä tarjoaa kaunista katseltavaa ja kuunneltavaa. Huvilan edustalla olevassa saaressa pesii joutsenia ja keväällä voi kuulla kaulushaikaran pulloon puhaltamista muistuttavaa soidinääntä. Myös valkohäntäpeurat vierailevat usein huvilan pihapiirissä. Voit lähteä kävelemään viljapeltojen välissä polveilevalle Heinun kylätielle ja nauttia vanhasta, viljavasta maalaismaisemasta. Talvisin pääset hiihtoladulle suoraan huvilan rannasta. 

Lähiseutujen tarjoamat lukuisat vapaa-ajan aktiviteetit ja palvelut ovat helposti saavutettavissa. Iittalan taajama peruspalveluineen sijaitsee vain noin 5 kilometrin päässä huvilalta. Hämeenlinnan seudulla, noin puolen tunnin ajomatkan säteellä on monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä ja aktiviteetteja. Vain noin 35 minuutin ajomatkan päässä puolestaan sijaitsee suuri ostoskeskus, Ideapark.